Rólunk, inspiráció

Kik vagyunk?

Az Anima Labor egy online marketing ügynökség. Fontosnak tartjuk a vizuális minőséget és a kreativitást a munkáink során, mert hiszünk abban (és rendszeresen tapasztaljuk is az ügyfeleink visszajelzéseiből), hogy a minőséget nem elég megcsinálni (legyen szó termékről vagy szolgáltatásról), el is kell tudni adni. A jó bornak is kell cégér. 🍷

egynapos weboldal kik vagyunk
egynapos weboldal hogy dolgozunk

Hogyan dolgozunk?

Mivel az első benyomás akár néhány tizedmásodperc alatt eldől, így a konkurencia közül a prémium minőségű online megjelenéssel érdemes kitűnni.

Kinek dolgozunk?

A fő cél mindig az, hogy az ügyfeleinknek elvégzett munkánk jó befektetés legyen. És itt rögtön megállapíthatjuk: nem az olcsó szegmensben dolgozunk, mi a JÓ szegmenst választottuk ügyfélkörünknek. Azokat, akik nem a kommunikáció költségét nézik, hanem a várható megtérülését keresik.

egynapos weboldal kinek dolgozunk
egynapos weboldal megszuletett

Hogy született az Egynapos Weboldal?

Két irányból jött a motiváció:
Saját oldalról: sajnos többször előfordult, hogy a saját szervezetlenségünkből adódóan csúsztunk határidőkkel vagy csak szimplán sokáig tartott egy-egy weboldal kivitelezése.
Megrendelői oldalról: ugyanez fordítva is rengetegszer előfordult, hogy azért nem haladt egy-egy ügy, mert az ügyfelünk nem jutott el odáig, hogy megfelelő információt (szövegek, vizuális elemek) adjon.
Ezért úgy gondoltunk, hogy csinálunk egy bombabiztos rendszert, amely gátolja ezeket a fenti akadályozó tényezőket.

egynapos weboldal logo medium

FŐOLDAL

SZTORI

MI EZ?

CSOMAGOK

REFERENCIÁK

MEGRENDELÉS

AZ UTOLSÓ SÜTI